“Men eens”;
een lang gekoesterde droom is werkelijkheid geworden.

Samen een bedrijf beginnen waar we onze hobby kunnen combineren met onze kennis en vaardigheden in de omgang met mensen. Anderen laten genieten van de sport die ons zoveel plezier, ontspanning en voldoening geeft. Er met mensen op uit trekken, hen laten genieten van onze paarden, de prachtige omgeving waarin wij wonen en hen inzichten geven in zichzelf en in de mensport.
Wij zijn er van overtuigd dat paarden de mensen veel kunnen geven. Zij kunnen de mens een spiegel voorhouden. Het paard reageert primair op verbale en nonverbale communicatie. Wat een paard ervaart geeft hij in concreet gedrag terug aan de mens. Graag willen wij anderen deelgenoot maken van de geweldige ervaringen die wij met onze paarden opdoen.
Wanneer onze paarden en onze gasten genieten, genieten wij ook. Graag willen wij samen met u op zoek naar de best passende vorm om u met de mensport te laten kennismaken.

Perry Hendriks
Perry HendriksEigenaar
Perry is, naast het rijden met de paarden, projectleider bij een bouwbedrijf.Vroeger begonnen als timmerman, hij weet dus hoe het op de werkvloer werkt, heeft hij zichzelf ontwikkeld tot het beroep van projectleider. Hij weet hoe het is om mensen aan te sturen en welke eigenschappen je kunnen verrijken in je manier van leidinggeven. Door zijn natuurlijk leiderschap neemt hij paard en klant mee op avontuur. Zijn duidelijke en consequente aansturing geeft je de rust die je nodig hebt als je het spannend vindt maar geeft je ook het vertrouwen om net wat harder te gaan rijden dan je durft. Zijn humor in combinatie met zijn rust maken dat iedereen kan genieten van paard en wagen en dat degene die de uitdaging willen aangaan zeker aan hun trekken komen.
Helmi Hendriks
Helmi HendriksEigenaresse
Helmi weet als coach je een zorgvuldige maar heldere spiegel voor te houden.
Haar kracht is liefdevol confronteren met je gedrag en zij zal, samen met jou, do’s en don’ts inzichtelijk maken om zo je kwaliteit van leidinggeven te vergroten en om je zo prettig en krachtig te voelen in je werk. Als NLP master en met een jarenlange ervaring in coachen, aansturen, enthousiasmeren en motiveren is zij vaak een bron van energie voor de ander. Daarnaast voel je je bij Helmi altijd thuis, er is altijd koffie, iets lekkers en je kan altijd jezelf zijn als je bij haar bent.

Onze Paarden

Informeer naar alle mogelijkheden

Neem contact op